Izrada web stranica

Koncept, planiranje, programiranje, popunjavanje

 

Izrada web stranica podrazumjeva programiranje strukture, izgleda i sadržaja web stranice (HTML i CSS), no isto tako i rad u CMS sistemima te SEO optimizaciju.

Cilj nam je izraditi webshopove i web stranice koje će biti od koristi klijentu, koje izgledaju lijepo, intuitivne su i jednostavne za korištenje te lagane za održavanje. U tu svrhu pratimo aktualne web trendove i koristimo najnovije tehnologije za izradu web stranica. Dodatno, da bi web stranica bila uspješna, tokom i nakon izrade ju je potrebno i visoko pozicionirati na tražilicama pomoću SEO marketinga.

SEO optimizacija (Search Engine Optimization) je korištenje raznih metoda koje pomažu Vašoj stranici da bude što popularnija i vidljivija na internetu. Najbitnije za SEO je sadržaj web stranice koji ćemo Vam mi pomoći osmisliti, zatim odabir dobrih ključnih izraza, naslova, linkova i drugo. Isto tako je veoma bitno i da je web stranica od početka dobro napravljena, zato prilikom izrade stranica, posebnu pažnju posvećujemo optimizaciji stranice za tražilice.

Za rad na web stranicama smo za Vas izabrali najbolje CMS sisteme koji su fleksibilni, nadogradivi te jednostavni za korištenje. Za svakog korisnika posebno prilagođavamo CMS sistem prema njegovom načinu rada i potrebama/opcijama web stranice.

CMS ili Content Management System su programi ili aplikacije koji su prilagođeni korisniku i osiguravaju brz i jednostavan unos novog sadržaja na web stranicu te omogućavaju lagano upravljanje web stranicom. CMS kojeg mi koristimo se može u potpunosti prilagoditi za svakog korisnika po želji.

Ako nemate vremena raditi na web stranici ili ne želite zaposliti novu osobu samo za rad na web stranici, povjerite taj posao nama, uz minimalne mjesečne troškove. Nudimo uslugu mjesečnog održavanja i doprogramiravanja stranice uz kontinuiranu uslugu SEO marketinga.